Veszélyes hobbi során szerzett sérülések? Van megoldás!

Legjobb barátnőm férjének sziklamászás a hobbija. Alig várja, hogy hétvége legyen, akkor megpakolja az autót és elindul, hogy magasabbnál magasabb csúcsokat hódítson meg. Téli időszakban pedig, amikor nincs lehetőség utazni, gyakran falat mászik. Bár mindig maradéktalanul betartotta a biztonsági előírásokat, előfordultak már esések, balesetek a család és a hozzátartozók nagy aggodalmára. Ő viszont ennek ellenére is folytatja kedvtelését. Van egy csúnya heg a térdén, melyet egyik ilyen sérülése során szerzett. Lehetne lehetőség plasztikával eltüntetni, de ő nem szeretné, azt akarja, hogy a heg mindig emlékeztesse arra, hogy ezentúl még óvatosabbnak kell lennie kedvenc hobbija űzése közben.

Pedig, manapság számos plasztikai sebészet létezik, ahol hegkezelésekkel is foglalkoznak. A Budapesten található Kelemed Plasztikai Sebészet is ezek közé tartozik. Arc- és testformáló beavatkozásokat és arcfiatalító kezeléseket is végeznek. Szemhéjplasztika, fülplasztika, nyak-és tokaplasztika, arcfiatalító kezelések – látszik, mennyire széles az elérhető szolgáltatások köre.. Akkor még nem is volt szó a testformáló beavatkozásokról, melyek gyakorlatilag bármely testrészre, karra, mellre, hasra, combra, fenékre és még az intim részekre is igénybe vehetőek.

Budapesten kettő, Pécsett egy helyszínen, hetente egyszer van rendelés. Konzultációkat és járóbeteg-ellátás keretei között végezhető kezelések a budapesti és pécsi helyszínen zajlanak, a nagyműtétek pedig egy magánklinikán zajlanak, szintén budapesti helyszínen.

A plasztika.info.hu honlapon minden szükséges információt megtalálhatunk a beavatkozásokról, helyszínekről, árakról. Ha érdeklődünk valamelyik kezelésről, nincs más dolgunk, mint kitöltve visszaküldeni a honlapon található konzultációs kérdőívet.

A beavatkozásokhoz prémium minőségű anyagokat használnak, az eljárások nemzetközi protokollt követnek. Legyen szükséges mell-, vagy has plasztika, nyak- vagy szemhéjplasztika, mindenképpen érdemes a Kelemed Plasztikai Sebészetet felkeresni.