Székhely bérlés, hogy a hobbinkból pénzt is tudjunk keresni

Szerintem a hobbik elengedhetetlen részei az ember életének. Sokan vannak úgy, mikor megkérdezik tőlük, hogy mit csinálnak szabadidejükben, hogy rögtön rávágják, hogy tévéznek, meg számítógépeznek. Ezek nem hobbik. A hobbi egy olyan dolog, ami szinte teljesen független mondjuk attól a munkától, amit végzünk. Így több dologban is meg tudjuk élni a képességeinket. Nagyon szomorú az, mikor egy ember csak a munkájának él és nincs semmi hobbija.

Ez alól kivételt képez az, ha az ember hobbija egyben a munkája is. Ezt azonban nehéz elérni, különösen akkor jöttem erre rá, mikor a székhely bérlés kérdése került az asztalra. Szerencsére a cégem létrejöttében segítségemre volt a Székhelyszolgáltatás24, akiknél a székhely bérlés nagyon könnyedén megoldható.

Egy olyan cégnél, mint a Székhelyszolgáltatás24, szerintem a legfontosabb dolog az, hogy az online felületük átlátható legyen. Ezzel kapcsolatban pedig semmi panasz nem érheti őket. A székhely bérlés teljes folyamatáról részletes tájékoztatót biztosítanak. Mindenre kitérnek és mindezt úgy teszik, hogy közben egyáltalán nem érezzük azt, hogy mellébeszélnének.

Ez az egyenesség engem arra vezetett, hogy a székhely bérlés folyamatát náluk végezzem el. Ez nem kis bizalmat igényelt, de egyáltalán nem éltek vissza vele. Az ügyintézés menete kifejezetten gördülékenyen ment. Azóta sem volt semmi gondom a kapcsolattartással, mindig készségesen veszik fel nekem a telefont. Szerintem a székhely bérlésnek minden cégnél így kéne mennie.