Photo booth bérlés dobta fel a rendezvényeim

Mindig is olyan hobbim volt, amit közösen, más emberekkel lehetett végezni. Nagyon társasági lény vagyok, én mindig akkor érzem magam a legjobban, ha sok emberrel vagyok körülvéve. Éppen emiatt eleinte csak hobbiból segítettem be mások szülinapi bulijainak, osztálytalálkozójának, később esküvőjük szervezésében, azonban annyira megszerettem ezt az egészet, hogy mára a hobbiból hivatás lett. Elindítottam a saját rendezvényszervező cégemet, és szerencsére elmondhatom, hogy nagyon jól megy. Viszont egy idő után azt vettem észre, hogy az összes rendezvényt hasonló séma alapján bonyolítom le, így kellett valami újítás. Ekkor ugrott be a photo booth bérlés, mert sok helyen láttam, hogy az emberek nagyon szeretik. Én is kipróbálhattam a selfiegep.hu – nak köszönhetően,és azt kell mondjam, az én rendezvényeimen is nagy sikert aratott.

A weboldalon is olvasható, hogy a vendégek azért is szeretik annyira ezt a photo booth bérlést, mert maradandó emlékeket örökíthetnek meg olyan bolondos módon akár, ahogyan ők szeretnék, ráadásul külön fotós nélkül. Ebben a gépben van egy tükörreflexes fényképező és egy fotónyomtató is, ezeknek a segítségével készülnek el az örök emlékeket jelentő fényképek. Még a sötét sem akadály, ha mondjuk a késő esti órákban szeretnének a kedves vendégek fotózkodni, ugyanis a vaku segítségével ugyanúgy nagyon jó minőségű képeket lehet készíteni, mint nappali fénynél. A vendégeknek nincs más dolguk, mint beállni a fényképező lencséje elé, megnyomni a gép érintőképernyőjén a gombot, majd a visszaszámlálás után mosolyogni. További előnye ennek a photo boothnak, hogy nem csak fényképet tud készíteni, hanem GIF – eket is. Ez a funkció eddig minden vendég tetszését külön elnyerte.

Amikor először látogattam az oldalra, és olvastam el ezeket a dolgokat, nem sokat hezitáltam, hogy nekem szükségem lesz photo booth bérlésre, csak azt nem tudtam, mi a pontos menete, hogy fog a készülék eljutni a rendezvény helyszínére. Szerencsére ezzel kapcsolatban sem maradtak sokáig kérdések a fejemben, ugyanis minden pontosan le van írva a selfiegep.hu oldalán. Eszerint a rendezvény kezdete előtt egy órával kijönnek a helyszínre a munkatársak, hogy felállítsák a szelfi sarkot. Hogy ez megtörténjen, nagyjából 3 x 3 négyzetméterre van szükség. Van egy kolléga, aki a rendezvény helyszíne alatt végig ott van, így ha bármi probléma adódik, akkor nyugodtan lehet neki jelezni. Itt emlékszem, nagyon megnyugodtam, mert ez lett volna a következő kérdésem, hogy mi van olyankor, ha mondjuk a gép a rendezvény kellős közepén beadja a kulcsot. De természetesen a selfiegep.hu erre is gondolt.

Ha ezt a szolgáltatást vesszük igénybe, nem csak magát a gépet kapjuk meg, hanem számos vicces kiegészítőt is például, illetve a fehér mellett elérhető többféle háttér is. Nagyon megtetszett az is, hogy a képekre bármilyen előre egyeztetett logót, dátumot vagy nevet is rá tudnak tenni. Ez különösen szerintem az esküvők alkalmával jön jól, hiszen ekkor általában rákerül az ifjú pár neve és a lakodalom időpontja a képekre. A bérlés 4, 6 vagy 8 óra szokott lenni, de ha van rá igény, meg lehet ezt hosszabbítani, az egyetlen feltétel, hogy ezt a kollégának jelezni kell. Nekem nagyon elnyerte a tetszésem a selfiegep.hu szolgáltatása, de nem csak nekem, hanem eddig szinte minden vendégnek a rendezvényeken, amiket lehetőségem volt megszervezni. Biztos vagyok benne, hogy még jó néhány rendezvényen fogom igénybe venni a photo booth bérlést.