Nekem a hobbim a cipő- és táskavásárlás

Mindenkinek más a hobbija, hiszen sokfélék vagyunk, és ez így van jól. Nekem például az egyik hobbim a táska- és cipőgyűjtés. Most biztosan sokan azt gondolják rólam, hogy szimplán boltkóros vagyok, nem pedig hobbiból gyűjtő. Ennek azonban egészen egyszerű magyarázata van. 35-ös a lábam felnőtt nő létemre. Szerintem senkinek sem kell sokat magyaráznom, hogy ez mennyire megnehezíti a cipőkeresést mindennapokban. Persze, ha veszek egy lábbelit, kell egy hozzáillő táska is, és bele is estem egy ördögi körbe. Már szinte az összes internetes oldalt ismerem, sőt, rendeltem is onnan. Azonban valamelyik héten a barátnőmnek mégis sikerült meglepetést okoznia. Ugyanis egy olyan weboldalt ajánlott, amit korábban nem ismertem. Kérdeztem, hogy hogy találom meg, erre ő azt mondta, hogy csak be kell írnom a keresőbe, hogy Hátitáskák – Anna táska webáruház, és meg is fogom rögtön találni, amit keresek. Így is tettem, rákerestem a barátnőm által ajánlott oldalra, és egy kész táskamennyországba kerültem.

Az annataska.hu oldalán valami eszméletlen, hogy mennyiféle darab közül lehet válogatni. Van is a sportos hátitáskáktól kezdve az elegáns ridikülökig minden, mi szem – szájnak ingere. Egy Tamaris női hátitáskára esett a választásom, mert egyből megfogott a fehér alapszínével rajta a virágos mintával. Tudtam, hogy ez az, ami kell nekem. Ráadásul akkor, amikor néztem, 15 % – kal olcsóbban is lehetett megvenni, aminek nagyon örültem. Hiszen egy ilyen drágább táska esetében a 15 % nem egy-kétszáz forintot jelent.

Szerintem nagy előnye az annataska.hu – nak, hogy regisztrálni lehet a hűségprogramra. Itt pontokat lehet kapni a vásárlásaink után, amiket aztán forintban be lehet váltani a következő vásárláskor. Még pedig úgy, hogy teljes árú termék vásárlása esetén az ár bruttó 5 % – át írják jóvá pontokként, kedvezményes árú termék esetén pedig bruttó 3 % – ot. Szerintem ennek is örülni kell, értékelni kell a kis kedvezményeket is. Hiszen a legtöbb helyen ilyen hűségprogramra sincs az embernek lehetősége. Azt viszont érdemes tudni, hogy a megkapott pontokat 180 napon belül kell levásárolni, különben elvesznek azok. Bal oldalon a menüsornál meg lehet találni az elérhetőségeket is. Az is fel van tüntetve, hogy ha kérdésünk van, akkor elősorban e-mailben keressük őket. Szerintem ez nagyon jó dolog, mert én személy szerint sokszor vacillálok azon, hogy vajon az adott ügyfélszolgálatot felhívjam-e vagy e-mailt írjak nekik. Mert sokan vannak, akik kifejezetten nem szeretik, ha e-maileket írogatunk. De mivel az annataska.hu egyértelművé tette, hogy nekik ez a kényelmesebb kommunikációs mód, így nincs miről beszélni.

Az oldalon egyértelműen fel van tüntetve a szállítás menete és módjai, valamint a fizetés is. Én kifejezetten örültem ennek, továbbá annak is, hogy a futárcég is szerepel az oldalon egyértelműen, akik kiszállítják a csomagot. Ugyanis vannak olyan futárszolgálatok, akiket, ha meglátok, inkább nem is rendelek az adott helyről. Szerencsére az annataska.hu esetében nem volt semmi ilyesmi probléma. A fizetési módok is egyértelműen fel vannak tüntetve, lehet fizetni utánvéttel, átutalással vagy bankkártyával. Én a biztonság miatt mindig ez utóbbit választom. Nagyon hálás voltam a barátnőmnek, hogy megmutatta nekem ezt a webáruházat, pedig tényleg azt hittem, hogy engem nem érhet meglepetés, pedig mégis. Mindenkinek szívből tudom ajánlani ezt a céget, mert korrektek, gyorsak és jó minőséget képviselnek. Nincs más dolga az embernek, csak beírni a Hátitáskák – Anna táska webáruházat.