Nekem a gyűjtő-hobbik a kedvenc időtöltéseim

Pedig szokták mondani, hogy azok nem is igazi hobbik, mert venni valamit, beszerezni valamit, aztán azt maximum rendszerezni, nem akkora dolog…

Noha akad, amit kifejezetten nehéz beszerezni, nagyon utána kell menni egy-két tárgynak, eszköznek, és igenis igaz az, hogy az ember rendben tartsa a gyűjteményét bármikor, az szintén nagyon időigényes lehet. Én gyűjtöttem például bélyeget és szalvétát is, és előbbit rendszerezni komoly feladat volt mindig, akárcsak vásárokba és kiállításokra járni, ahol be lehetett szerezni különleges darabokat is. A szalvéta, elismerem kevésbé volt mindig időigényes – azt a gyűjteményemet mindig akkor bővítettem csak, ha vendégségben voltam és kértem egy-egy szép szalvétából, vagy mondjuk külföldön jártam, és vettem ilyet.

Máig sokat gondolok a régi szalvétagyűjteményemre. Amikor például a hunniakristaly.hu-ról rendelek valamit, ahol a “szalvéta” szóra van vagy 60 találat. Szeretek ma is rendezvények szervezése és celebrálása során ilyen dolgokkal foglalatoskodni, bár a Hunnia Kristály kontaktja is arra kellett nekünk, a cégnél, mert éreztük, hogy az idő pénz. Egy forrásból kell beszerezni mindent, ha lehet (tőlük ez lehetséges), és azért nagyon jók ők a pohár vásárlástól kezdve a konyhai felszerelések beújításáig, mert mindenből tartanak egy komoly minőséget. Úgy értem: betartanak egy minőségi mércét. Így aztán még sosem fordult elő, hogy valami, amit tőlük vettünk nem volt épp megfelelő. Igaz ez a szalvétákra, vagy a pohár vásárlás kérdésére. A képlet a szokásos: jelzi egy partnerünk, hogy mi kéne, nem egyszer megtörténik, hogy nagyon gyorsan kell abból jót találnunk, ezért a választásunk mindig a Hunnia Kristály. Egyszerűen náluk nincs csalódás. Gagyit semmiből nem hoznak! Minden terméküket meg lehet tekinteni az oldalon is, a webshop képei közt, de a valóságban sem volt még panaszunk, hogy valami nem volt az igazi. Ahogy az sem fordult elő, hogy nem találtunk olyat a kínálatukban. Mi kiválóan ellátjuk a munkánkat, ahogy a Hunnia is és ebben egymásra támaszkodunk.

Hallom, látom – a kontaktjukat is ezért kértem el először -, hogy az igazán elegáns helyeken is pont ez a helyzet, no meg a nagyobb menzákon is. Gyorsan kell pótolni a vendéglátói eszközöket, tömegével, a dolog pedig sosem tűr halasztást. De nem is kell tűrjön, mert a Hunnia Kristály kiszolgál mindenkit! És mindig a legjobb elvárható minőségben, noha ezek az elvárások különbözők.

A pohár vásárlás is olyan, hogy nem mindegy, melyik felső menüsori menüpontba megyünk bele, ott más-más jellegű poharak lesznek. Nekünk is speciális igényeink vannak, de ebben a boltban mindenki megtaláltja a neki valót. Koktélbárok, cukrászdák, kávézók, fagyizók, nagyobb menzák és egyebek – ezekre mind van külön menüpont… Még az otthoni környezetre is gondoltak, mert egy ponton annyira népszerűvé váltak, hogy kellett home line szekció is. Van az úgy, hogy otthon sem csak pepecselget az ember. Nekünk is saját nagyvállalkozásunk van, amit otthonról vezetünk és gyakran fogadjuk a háztartásukban az ügyfeleket. Úgy szolgáljuk ki őket, mintha csak egy vendéglátó lennénk ilyenkor, szóval nekünk is vannak tartalékaink, mondatnám, hogy raktárkészletünk. Továbbá a Hunnia figyel még a háttérfolyamatokra is: van “Mosogatás” menüpontjuk a példának okáért.

A Hunnia Kristály azért létezik, hogy bármilyen vendégellátás gond nélkül menjen. Sose legyen készlethiány éttermeknél, menzáknál, vagy az otthonunkban. Ha a főzés a hobbitok és gyakran megvendégeltek másokat, ti is nézzetek be hozzájuk!