Kárpittisztítás újratöltve

Valaki hegyet mászik, valaki bélyeget gyűjt, míg mások énekelgetnek. Mindenkinek van valami hobbija. Az én hobbim speciel a takarítás. Világ életemben cukkoltak is érte, de nem tehetek róla, ez van.

Imádok takarítani, bár ahogy öregszem, az évek múlásával egy kicsit másképp szemlélem a saját hobbimat. A fájó karok, lábak és derék mint arra sarkal, hogy minél inkább leegyszerűsítsem a tevékenységeimet.

Mostanság csodálattal figyelem a plázákban dolgozó takarítókat, akik takarítógépekkel dolgoznak. Bevallom, hogy eljátszottam a gondolattal: milyen lenne, ha nekem is lenne egy ilyen szerkezetem.

https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito

Kifejezetten a kárpittisztítók érdekelnének, ugyanis az utóbbi időben rengeteg falikárpittal, szőnyeggel gyűlt meg a bajom.

Az interneten kutakodva találtam rá a Greenway kft-re, mely többek között kárpittisztítókkal is foglalkozik.

Ez a cég alapvetően takarító cégeknek és közületeknek, intézményeknek, vállalkozásoknak add bérbe takarítógépeket, fantasztikus bérlési metódussal.

Például nem szükséges náluk kaukciót fizetni, 24 órán belüli szerviz kiszállással gondoskodnak az eszközeikről, szabadon választható kondíciókkal, valamint értek-múlás esetén gép visszaadással kedveznek bérlőiknek.

 Full szerviz konstrukciójukkal a rendszeresen megelőző karbantartással, a gépekkel dolgozók részére oktatással, modell csere lehetőséggel, szaktanácsadással és szállítási költségekkel segíti a bérlőket. Szolgáltatásaikkal tulajdonképpen egy komplett takarítógép parkot nyújtanak rendelkezésre – teljes üzemeltetés és szervizelés átvállalásával.  

A greenwaykft.hu-n a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito linken kárpitisztítókat találtam. Többek között a Taski procarpet 30-as típust, mely vákuum és injekciós extrakciós tisztítással végzi feladatait.

A szerkezet egy új fejlesztés eredménye, melyben a vákuum és az injekciós extrakciós tisztítás során szerzett tapasztalatokat hasznosították.

A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito link szerint a gép a szennyezettség mértékének megfelelő programra állítható, és a mélyen beivódott szennyeződéseket is megtisztítja, teljesen újjávarázsolva kárpitokat.