Hogyan lett a pólófestés hobbimból pólórendelés

Én mindig is olyan ember voltam, aki könnyen el tudja magát foglalni a szabadidejében, mivel nagyon sok hobbija van. Szeretek sportolni, olvasni, filmet nézni, sétálni, de amit a legjobban élvezek, az a rajzolás. Ezen belül is általában pólókat szoktam festeni vagy textilfilccel rajzolni, mert ezeket nagyon jó ajándékba is adni. Így bármilyen pólófestést el szoktam vállalni, néha pénzért is, hogy a hobbim egyben jövedelmet is hozzon.

Nagyjából egy hónapja viszont nagyon el voltam havazva a megrendelésekkel, de az egyik barátom szülinapjára akartam egy jópofa felsőt adni. Így találtam rá a LOLmarkt honlapjára, ahol jó minőségű egyedi pólókat adnak egészen normális áron. Gondoltam, így kicsit egyszerűbb dolgom lesz, és mégis valami személyeset tudok átadni.

A LOLmarkt.hu – Egyedi póló névre rákeresve láthatjuk, hogy teljesen egyedi tervezésű pólókat is megrendelhetünk a honlapról, tehát saját magunk is tervezhetünk egy logo-t, amit aztán a cég rárak a felsőre. Lehet szó egyetlen darabról, de akár százról is, a LOLmarkt szinte mindent el tud készíteni. A kis darabszámú megrendeléseket személyesen is át lehet vennni az üzleteikben, ebben az esetben akár a helyszínen is el tudják készíteni a pólót. Nagyobb rendelés esetén (mondjuk például 20 db felett) transzfer- vagy szitanyomással tudják elkészíteni a felsőket, vagy még esetleg digitális nyomtatásra van lehetőség. Emellett a LOLmarkt.hu – Egyedi póló aloldalon azt is írják, hogy a minta megtervezésében és a betűtípus kiválasztásában is szívesen segítenek a munkatársak.

De felmerülhet bennetek két alapvető kérdés: mindezt mennyiért és hol lehet megtenni? Az árral kapcsolatban nehezebb a dolog, mivel a megrendelt darabszámtól függ, mennyibe kerül. Lehet akár 1000 Ft alatt, de 10000 Ft felett is – ahogy írják. És hogy hol van üzlete a LOLmarktnak? A jó hír az, hogy országszerte jelen vannak, nem csak Budapesten, és 13 üzletük van. Alapvetően hétfőtől szombatig 9:00 és 20:00, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 között vannak nyitva. Külön örültem, hogy vasárnap is nyitva van a cég, mivel így nekem is könnyebb dolgom lesz, ha rendelek valamit a hétvégén.

Elgondolkodtam tehát, hogy készíttetek egy teljesen egyedi pólót a haveromnak, de aztán rájöttem, hogy annak megtervezése is csomó időt vesz el, ami most nem férne bele nekem. Úgyhogy a LOLmarkt.hu – Egyedi póló oldalról visszaléptem a LOLmarkt főoldalára és körbenéztem a kategóriák között. Volt ott a férfi pólóknál többek között magyar, poén, szakáll vagy éppen ünnepek kategória is. Megláttam, hogy vannak születésnapos pólók is, úgyhogy lecsekkoltam, mi van a kínálatban.

Találtam pár vicceset, de még tovább keresgéltem, hogy ráakadjak az igazira. És ekkor találtam egy olyan vicces feliratos pólót, ami utalt egy régi közös poénunkra, úgyhogy gondoltam, ennél jobbat nem is találhatok. A póló négyféle színben is elérhető volt, úgyhogy ez újabb dilemmát okozott. A méretből kiválasztatottam a mérettáblázat segítségével az L-es méretet, azt hiszem, az épp jó lehet Balázsnak, a haveromnak – gondoltam. Azért megnéztem a leírás és paraméterek részt is, hogy például lássam, milyen anyagból készülnek a LOLmarkt pólói. Örömmel láttam, hogy prémium pamut pólókról van szó, amiket sima hőfokon lehet mosni, és nem kopik el a mintájuk két mosás után.

Az elérhetőségnél azt írta, hogy raktáron van épp az adott felső, és a várható szállítási nap is fel volt tüntetve az oldalon, ami megnyugtatott, hogy még kis csúszással is időben meg tudja kapni Balázs a pólót. Gyorsan meg is rendeltem tehát, vagyis kifizettem online az egészet, és házhozszállítást kértem, mivel nem volt kedvem boltba menni még egy fáradt munkanap után.

A LOLmarkt valóban gyorsan ki is hozta a megrendelt pólót pár nap után, és azt kell, hogy mondjam, nem csalódtam a minőségben. Így lehet, hogy egy-egy zsúfolt időszakban át fogok állni a pólófestés hobbijáról a pólórendelésre a LOLmarkt miatt. Viszont biztatnálak titeket, hogy tervezzetek saját logót vagy feliratot, és próbáljátok ki a LOLmarkt.hu – Egyedi póló oldalon írt lehetőséget, hiszen egy személyes ajándék azért mindig többet ér, mint egy késztermék.