Hobbiból szakma?

Sokáig csak szerelem volt nekem a sminkelés. Már kiskamaszként belevetettem magam a szempillaspirálok, alapozók és szájfények világába – persze szigorúan csak sulibulik alkalmával és iskolán kívül. (Manapság ez már furának hathat, hiszen az beauty influencereknek és a skinfluencereknek köszönhetően hatalmas robbanás történt a smink- és kozmetikai iparban, másrészt az igazán fiatalok is már szinte profikat megszégyenítő tudásra tehetnek szert. Ez az én fiatalkoromban még nem volt így – nem volt ekkora választék és ennyi információ sem áramlott a köztudatban.) Aztán ahogyan az évek teltek, én voltam az a baráti társaságban, aki a többieket kisminkelte vagy mutatott nekik egy-két trükköt és fortélyt.

Mostanára lecsengett a sminktermékek gyűjtögetése iránti lelkesedésem, és igyekszem inkább kihasználni azokat a termékeket, amiket megvásároltam. Megmondom őszintén, kicsit belefásultam az irodai munkámba és kacérkodok a gondolattal, hogy kitanulom a sminkes szakmát, ha már ennyi éve az életem meghatározó fontos része. Egyelőre csak megérdeklődtem még a lehetséges tanfolyamok kezdődő időpontját, illetve lehetőségem volt részt venni egy online nyílt napon is, még nem köteleződtem el semerre, de nagyon izgatott vagyok a dolgot illetően.

Azonban a kozmetikumok is nagyon érdekelnek. Legutóbb, amikor online kerestem újdonságokat, a Laumar InstanTENSE Plus szérumát volt szerencsém megismerni. Ez egy forradalmian új formula, ami nem ígér kevesebbet annál, mint hogy már néhány perc alatt kisimítja és látványosan feltölti a bőrt. Gondoltam, hogy meglepem vele anyukámat, így némi böngészgetés és az oldalon olvasgatás után házhoz is rendeltem a terméket. A szállítást másnapra ígérték és egy forintomba sem került. Tehát másnap már hozta is a futár a terméket, aminek nagyon megörültem. Kifejezetten előnyben részesítem az illatanyagmentes, parabéneket és színezékeket sem tartalmazó arcra való termékeket – ez ráadásul még állatkísérlet-mentes is, így a növényi összetevők tudatában kimondható, hogy vegán formuláról van szó.

Alig vártam, hogy anya kipróbálja a krémet, hiszen mindig mondja nekem, hogy abszolút rám hagyatkozik az arcápolási rutinjának összeállításánál, és hogy bár ahhoz képest, hogy elmúlt már hatvan éves, nincsen olyan sok mély ránca, gyakran kiemeli, hogy jöhet minden, ami ragyogóbbá és feszesebbé teszi a bőrét – éppen ezért bíztam nagyon abban, hogy jó vásárt csináltam. A weboldal azt ígérte, hogy a Laumar InstanTENSE Plus szérum a genetikai örökség miatti karikás szemmel is elbír, emiatt különösen kíváncsi voltam a hatásra…

Ha megnézted a honlapon található videókat és fotókat, amik a szérum hatását igyekeztek dokumentálni, akkor bizonyára te is nagyon elcsodálkoztál, hogy lehetséges ez az azonnali lifting and blurring hatás. Pontosan ezért voltam annyira izgatott, amikor anyán próbálhattam ki a csodakencét. Először alaposan megtisztította az arcát a szokásos módon, majd egy nagyon kicsi, borsónyi (az oldal 1-2 rizsszemnyit ajánl, de én most nagyobb felületen dolgoztam) mennyiséget vittem fel a szemei köré, a homlokra, valamint a szemöldökök közötti szakaszra. Ilyenkor azt a néhány percet, amíg hat a krém, ajánlott mozdulatlan arccal végigvárni, hogy a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. (Maga a beszívódás egyébként körülbelül 10 másodpercet vesz igénybe, és érdemes a szérumot enyhe, ütögető mozdulatokkal bedolgozni a bőrbe.) Ugyan ez az azonnali feszesítő hatás ideiglenes, de 6-10 órán keresztül biztosítja a sima arcbőrt, emellett az aktív összetevők azt is garantálják, hogy a szérum hosszú távú, mindennapos használatával további előnyös (tehát állandó) hatásokkal bír a bőr minőségére vonatkozóan.

Laumar InstanTENSE Plus

Az oldalon belül egyébként üzemel egy blog rész is, tehát azon felül, hogy részletesen megismerkedhetünk a Laumar InstanTENSE Plus krémmel, hasznos cikkeket is olvashatunk a bőrápolás és az érett bőr kérdésköreiben. Ha a legáltalánosabban felmerülő kérdésekre és válaszokra vagy kíváncsi, akkor a GYIK felületet szeretném a figyelmedbe ajánlani, mielőtt leadnád a rendelésed. Mivel azonban 30 napos garanciával, gyakorlatilag kockázatmentesen próbálhatod ki a Laumar InstanTENSE Plus szérumot, ezért csak biztatni tudlak, hogy ne habozz és rendeld meg bátran! Anyukámnak már bevált, én pedig nagyon boldog vagyok, hogy örömet tudtam neki szerezni.