Hobbiból is lehet vállalkozás

Neked van olyan dolog, amit akkor is csinálnál, hogyha nem fizetnének érte? Nekem a főzés pont egy ilyen dolog. És mivel nem tudtam volna mást elképzelni magamnak, úgy döntöttem, hogy ebből fogok megélni. Az idő múlásával pedig rájöttem, hogy én saját vendéglátó egységet szeretnék. Ekkor ismerkedtem meg az Rdealer oldalával. Nagyon hasznos termékeket kínálnak pont az ilyen vállalkozóknak, amilyen én is vagyok. Hogyha gasztronómiai gépre vagy egyéb termékre lenne szükséged, akkor érdemes szétnézni az rdealer weboldalán.

Számos termék megtalálható náluk, a főbb termékkategóriáik: csomagolástechnika, sütés-főzés, fagylaltgépek, húsipari gépek, mosogatás, kiegészítők, sütőipari gépek, ital készítők, előkészítő gépek. A kiegészítőkön belül található ételszállító badella, rozsdamentes gastronorm, merőkanalak, mosogató és öblítőszerek, munkaasztal és még sok más.

rdealer

A sok termék között gondolhatnánk, hogy nem egyszerű a keresés, viszont a szűrőknek köszönhetően külön ki lehet választani, hogy milyen kategóriájú, márkájú, állapotú és árú terméket szeretnél, így a választás máris egyszerűbb.

Az oldalon is lehet rendelni, illetve személyesen Tapolcán is megtalálhatóak minden hétköznap munkaidőben. Ha pedig kiszállításra lenne szükséged, azt is megoldják. Csak előre jelezni kell és máris üzlethez szállítják a kívánt terméket.

A termékekre egyébként garancia is jár, így ha valami gond adódik, mindenképp érdemes élni a garancia lehetőségével. Új termékekre 1 év garancia jár, használtak pedig 3 hónap.

Ha tehát neked is szükséged lenne egy jó minőségű, megbízható és márkás gépre/ termékre, akkor mindenképp érdemes az rdealer oldalán szétnézni, hátha Te is náluk találod meg a tökéletes gépet a vállalkozásodba.