Fantasztikus program volt a balatoni csapatépítés

Mindenkinek van hobbija, a hobbik életünk elengedhetetlen részei. Nem dolgozhatunk folyton, kell valami, amiben kikapcsolódhatunk, aktívan pihenhetünk, amiben igazán önmagunk lehetünk. Sokak számára ez valamilyen sport, vagy kézműves tevékenység. Sokan szeretnek horgászni, olvasni, vagy épp írni. A hobbijaink révén nyerünk energiát még a fárasztó időszakokban is, és ugyan a pihenés is egyfajta hobbi, de azért jól tesszük, ha a szabadidőnket aktívan, aktív pihenéssel töltjük.

Vannak, akiknél ez a hobbi valamilyen vízparti tevékenység, mint például a horgászat, mások szívesen hajóznak, vitorláznak. A BalatonPro számukra is kínál sokféle szolgáltatást, legyen szó akár párórás, akár egész napos, vagy akár többnapos rendezvényeket. A BalatonPro a Balatonban és a rendezvényekben profi, így ha valaki a Balatonra szervezi bármilyen rendezvényét, érdemes felkeresni ezt a profi csapatot. Hogy miről is lehet szó? Akár egy egyszerű családi vitorlázásról, akár legénybúcsúról, lánybúcsúról, vagy egy céges csapatépítő tréningről.

Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu – ezt kínálják, profi szakértelemmel és nagy gyakorlattal. A csapatépítő tréningek pár éve jöttek divatba és azóta is töretlen a népszerűségük. Kutatások is bizonyítják, hogy jó hatása van a vállalati kultúrára egy-egy ilyen tréning. Amikor csapatépítésről beszélünk, általában az jut az ember eszébe, hogy elutaznak valahova, és ott van egy buli, ami a lerészegedésig tart. Sok helyen még most is az ilyen rendezvényeket címkézik csapatépítőnek, pedig a valóságban pontosan nem ez a célja. A csapatépítő tréning célja, hogy megtanuljanak az emberek csapatban dolgozni. Együtt küzdeni a kihívásokért, például együtt evezni egy sárkányhajóban, vagy együtt vitorlázni. Ezek a közösségi élmények pedig jobban összehozzák az embereket.

Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu – szuper programokat kínálnak és számos lehetőséget a kültéri és beltéri szórakozásra. A koronavírus-járvány idején igencsak felértékelődött az emberi találkozások szerepe. És míg a lezárások alatt eleinte sokan örömmel fogadták az otthoni munkavégzést, azért jó volt visszatérni az irodába. Amíg nem lehetett rendezvényeket tartani, amíg különböző mértékű korlátozások között éltük az életünket, addig bizony nagy volt a bizonytalanság. Nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő, érdemes kihasználni azokat az alkalmakat, amikor lehetőség van a találkozásra, az együttlétre.

Ezt kínálja a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu, és még valami mást is. A csapatépítő tréningek ugyanis bizonyítottan növelik a motivációt, a munka hatékonyságát, az összetartást. Ezek az alkalmak jók arra, hogy az emberek levezessék a feszültséget, kieresszék a gőzt és arra is, hogy jobban megismerjék munkatársaikat. Nő a csapat összetartása, és ez bizony később, a munkában is jelentkezik hisz egy jobban, erősebben összetartó közösség hatékonyabban tud működni.

Erre, az ilyen rendezvényekre pedig kiváló helyszín a magyar tenger, a Balaton. Ami már önmagában is varázslatos, legyen szó bármelyik évszakról. Ezért döntött a cégünk vezetése is úgy, hogy a balatoni nyár egyik nagy attrakciója a csapatépítő tréning lesz. És ebben maximálisan hagyatkoztak a BalatonProra.

Jó volt, hogy végre közelebbről is megismerhettem a munkatársaimat, akikkel a mindennapokat töltöm. Így egy picit más szemmel is tudok rájuk nézni, hisz tudom, hogy ki milyen problémákkal küzd, ha nem is lettünk barátok, de jobb lett a kapcsolatunk. A sárkányhajózásnál pedig az is megmutatkozott, hogy ki milyen elszánt, ha a sportról van szó, hogy ki mit meg nem tesz a győzelemért. Ezek pedig mind jó élmények voltak.

Nem mellesleg, nem csak aznapra szóltak, hisz mindenki élményekkel, kalandokkal és tapasztalatokkal tele tért vissza a mindennapok világába. Így most már tudjuk, hogy ki milyen a versenyhelyzetekben, ki hogy kezeli a stresszt. És még a mai napig is szívesen beszélgetünk a nyári élményekről, elő-előkerülnek történetek, és szívesen emlékszünk vissza valamennyien erre az alkalomra. A cégünk pedig töretlenül fejlődik, aminek bizonyítéka, hogy több új munkatárs is csatlakozott hozzánk az elmúlt időszakban, így ideje lesz őket is elvinni, velük együtt elmenni egy új csapatépítő tréningre, hogy még jobban megismerhessük egymást.