A gumidiszkont.hu mutatott egy király új hobbit is

A gumidiszkont.hu egy autógumi-webáruház, ahol könnyen, gyorsan és akár már másnapi házhoz szállítással vásárolhatunk gumiabroncsot. Kínálatukból egy és több gumiabroncsot és rendelhetünk egyszerre (tehát akár az egész szettet is megvehetjük). A termékek a lehető legjobb gyártók kezei közül kerültek ki, közöttük széles választékát találhatjuk téli, nyári és négyévszakos gumiknak is.

gumidiszkont.hu

A tökéletes gumiabroncs online megtalálását a gumidiszkont.hu részletes autógumi-kereső felülettel segíthet. Itt az alapvető mértek, a szezon (téli, nyári, négyévszakos) és az autó típusa mellett egészen speciális adatokat is megadhatunk. Ezáltal pedig biztosak lehetünk benne, hogy a megrendel gumik meg fognak felelni autónk minden paraméterének.

A keresőfelület mellett az oldal rövid tájékoztatókat is tartalmaz. Ezek segítségével pedig akár akkor is belefoghatunk a netes gumivásárlásba, ha még csak kezdők vagyunk az autós témában.

A gumidiszkont.hu-t akkor találtam meg, amikor új nyárigumi-szettet kerestem magamnak. Azt, hogy végül innen rendelek-e autógumit, egyelőre nem tudom. Az viszont biztos, hogy az oldalnak hála lett egy új hobbim: az autógumikkal kapcsolatos cikkek olvasgatása. A gumidiszkont.hu ugyanis nem csak autógumikat árusít, hanem blogot is vezet, ahol érdekes és fontos cikkeket olvashatunk gumiabroncs témában. Innen tudtam meg például, hogy az a módszer, ahogyan az épp nem használt abroncsokat tárolom, nem elég jó ahhoz, hogy a gumik a lehető legtovább megőrizzék minőségüket. Valamint itt szereztem tudomást arról is, hogy vannak olyan feltalálók, akik önfelfújó autógumival kísérleteznek (bár a találmány sikere egyelőre bizonytalan).

Röviden tehát: ha jó minőségű autógumi kell és lehetőleg gyorsan, érdemes a gumidiszkont.hu-tól vásárolni. Ha pedig érdekes cikkeket is olvasnál a témában, mindenképp less rá a blogra.