A fiam megégette a kezét, miközben egy térképen ügyeskedett

A fiamnak van egy nagyon különleges hobbija: szeret térképeket készíteni. Ezek nagyon változatosak, de abban mindegyik közös, hogy a saját kezével készíti el azokat. Különleges papírt és különleges rajzeszközöket használ fel ahhoz, hogy a végeredmény igazán jól sikerüljön.

Egy hete az volt az ötlete, hogy egy olyan térképet fog megalkotni, aminek régies lesz a kinézete. Ezért úgy döntött, hogy égetett papírra fogja rajzolni a térképet. Az eredmény csodálatos lett, ezét be is kereteztem és kiraktam a falra. A térkép elkészítése során azonban, a fiam elég csúnyán megégette közben a kezét, ami nem volt szép látvány.

Még szerencse, hogy rendelkeztem egy olyan kiváló készítménnyel, melyet arra találtak ki, hogy mérsékelje az égési sérüléseket. Ez egy olyan gél, amit az általam ismert legjobb internetes gyógyszertárból rendeltem meg, ami nem más, mint a Prevenció Patika.

Ha eljutunk a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat oldalára, ott már könnyedén megtalálhatjuk azt a gélt, ami a fiamon is olyan sokat segített. A bőrgyógyászati termékek kategóriájában lesz, azon belül pedig az égési sérülések részen belül.

A kiszerelése 125 milliliteres, ami elég sok alkalomra elég, de még ennek ellenére is kifejezetten olcsónak találom ezt a produktumot. A gélnek három hatása van: hűsít, hidratál és regenerál. A termékleírásban mi magunk is láthatjuk, hogy milyen kiváló hatóanyagokból is tevődik össze ez a termék, így nem csoda, hogy milyen erős is a hatása.

A bőrre kifejezetten egyszerű felvinni, és egyáltalán nem kell sok időnek eltelnie ahhoz, hogy beszívódjon.  Ezt a terméket komoly bőrgyógyászok tesztelték, így teljes lehet a bizalmunk felé.

A prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat webes oldalon sok mást is felfedezhetünk, így nem csak égési sérülések esetén érdemes ide fellátogatni. Nekem például pár hónapja tyúkszemem volt, amit egy itt vásárolt tapasznak köszönhetően sikerült könnyedén és fájdalommentesen megszüntetni.

Nyugodtan vásároljunk tőlük a távolból is, mert teljesen megbízhatóak a fizetést és a szállítást is figyelembe véve. Az én esetemben még kisebb problémák sem merültek még fel, ezért a bizalmam töretlen az irányukban.